Tagata auai i le fausiaina o le Olimipeka o le Taumalulu

Tagata auai i le fausiaina o le Olimipeka o le Taumalulu

I lalo o mauga ma togavao ua ufitia i le kiona, o se fale laupapa tuai e sili ona toafilemu ma fealofani.Na fausia e se vaega o tagata "aulelei", o se vaega o faufale o loʻo tulituliloaina tu ma aganuu a Saina, fiafia i le natura ma maua ai lagona malosi faaletagata.

O le fausiaina o nofoaga o Ta'aloga Olimipeka o le Taumalulu o se fa'amuamua sili lea mo ta'ita'i o le atunu'u ma tagata i le lalolagi atoa.Nai lo le faʻafefe i lenei galuega faʻamoemoe tele, o tagata auai i le fausiaina o Taaloga Olimipeka o le Taumalulu na latou faʻatauaina le avanoa e faʻaalia ai o latou tomai ma faʻalauiloa le fausaga ma aganuu a Saina.

I le na o le 3 tausaga, e manaʻomia e le au faufale le fausiaina o 26 auala i luga o mauga ma le umi atoa o le toeitiiti atoa le 23 kilomita, ma e manaʻomia le fausiaina o se fale laupapa tuai i le Winter Olympic Village i le maualuga o le 900 mita i luga aʻe o le sami. ae o le maualuga o le malosi o le faigata o le fausiaina ua musuia ai i latou e lototetele i faigata o le agaga tau malosi, tusa lava po o le a le tau, tusa lava po o le a le laufanua, i luga o mauga kiona ma vaomatua e mafai ona vaaia i tulimanu o le sili atu le naunautai. tulagavae o.

“Ua utiuti le taimi, ua mamafa le galuega, o le feagai ai ma faafitauli e le tete’e.O le talitonuga mautu, faafetaiaia faigata, soo se faafitauli e mafai ona pasia” o tagata auai uma lava i le fausiaina o le Olimipeka o le Taumalulu o loo tanumia i le fatu o upu.I le faagasologa o le fausiaina o le Olimipeka o le Taumalulu, mo le fuafuaina o le auala auala, mo le "tuufaatasia ma le natura" manatu, na faatoilaloina e le au faufale ituaiga uma o faigata, i le sailiga o le lelei i luga o le faavae o le sailiga o le lelei o galuega, aua nei galo le manatu "Olimipeka o le Taumalulu lanu meamata".O mutia uma, laau uma, ma mauga uma, ma fasi fanua uma e puipuia e le au faufale i luga o mauga ua ufitia i le kiona.

I lalo o lima o sea vaega o tagata auai faufale "aulelei", na taunuu ai le nofoaga o le Olimipeka o le Taumalulu i le taimi faatulagaina, ma o sea "nuu Saina i matu" faatasi ai ma le natura ua i ai nei i le lalolagi, o loo faatumauina le mafanafana o le lagi ma le lalolagi, mafanafana. tagata taitoatasi e o mai.


Taimi meli: Sep-27-2022