Red Cedar Shingles Faʻapipiʻiina Auala Taiala

Muamua, shingle fausiaina tekinolosi

1 Fausiaina gaioiga o arasi shingles

Fausiaina o laupapa faʻasusu i lalo o le vaila → Fausiaina i luga o le vai → Fausiaina o le faʻamau o le tile → Faʻavaeina o fale o le fale → Fale faʻatasi → siaki

2 Faʻapipiʻi taiala o le shingle taualuga

2.1 Faʻavae faʻavae
Ina ua maeʻa mauaina le taualuga ma sauniuni mo le fausiaina, o le setiina i tafatafa o le vai fasi e tatau ona faia muamua. E tusa ai ma manaʻoga o le ata, o le muamua pito sili ona maualuga o le cornice ua filifilia o le maualuga faʻasino, ma o lenei manatu ua avea o le faʻasino tulaga o le maualuga cornice, ona faʻaaogaina lea o le infrared maualuga mo le faʻavasegaina ma le setiina, ma le maualuga cornice o loʻo tausia i le tutusa tulaga e ala i le fuaina. Lenei lelei foia le vaʻaia aafiaga mafua mai i le le ogatasi o le cornice maualuga. O le faʻapitoa auala o loʻo faʻaalia i le fuainumera :

news001

① Amata mai le cornice S1, faʻasasaʻo i le infrared ray, ave le pito sili ona maualuga e pei o le datum point, faʻasasaʻo mai sasaʻe i sisifo, ma fuafua le maualuga o le South cornice i luga o le vai fasimea.

② Amata mai le S2, tulaga ma le infrared ray, ave le mea sili ona maualuga e pei o le datum point, tulaga mai sasaʻe i sisifo, fuafua le maualuga o le ogatotonu staggered tulaga faʻavae i luga o le pa vai, ma fesoʻotaʻi ma S1 manatu ma laina paʻepaʻe.

③ Amata mai le cornice S3, faʻaaoga le infrared ray i le tulaga, ave le maualuga maualuga o le datum point, tulaga mai sasaʻe i sisifo, ma fuafua le maualuga o le North cornice i tafatafa o le pa vai.

2.2.Counter batten o autafa vai ma fasi tile tautau
①O le timu-vai lath faʻamatalaga e le itiiti ifo ma le 50 mm * 50 (H). O le MM fumigation anti-corrosion fafie i lalo o le laina e tatau ona faʻaaogaina. Muamua lava, o le tulaga laina o laina i lalo o le a faʻapipiʻi luga o le taualuga e tusa ai ma le vavalalata manaʻoga o 610mm. O le 2mm mafiafia galvanized uamea fesoʻotaʻiga o le a faʻaaogaina, ma 3 fasi e tatau ona faʻaaogaina e tusa ai ma le vavalalata manaʻoga o 900mm Ø 4.5 * 35mm uʻamea fao o loʻo faʻamau i luga o le fao fausaga, ona faʻaaogaina ai lea o le m10nylon faʻamau faʻamau e pasi i totonu o le pa i lalo mo togafitiga faʻamalosia. O le faʻamalosia va e tusa ma le 1200mm faʻataʻitaʻiina o le pa i lalo mo le totoina o pou, ma o le pa i lalo e tatau ona fetuʻunaʻi faʻasolosolo. O le pa i lalo o le a togi togi tutusa, ma fao o le a faataatia laugatasi ma mausali. Afai e mafua mai faʻafitauli faʻavae, e le mafai ona faʻapipiʻi le laina i lalo latalata i le fausaga, e mafai ona faʻatumuina i le Styrofoam i le va o le auala i lalo ma le faʻavae vaega avanoa.

 news002 news003 

②100 * 19 (H) mm fumigation anti-corrosion fafie (susu mea 20%, metotia o le anti-corrosion fafie 7.08kg / ㎡, maualuga 400-500kg / ㎡) o loʻo faʻaaogaina mo fasi fasi laupapa. O le sitepu muamua e tusa ma le 50 mm le mamao mai le sana, ma le sitepu lona lua e tusa ma le 60 mm le mamao mai le laina tuasivi. Lua sikoa uʻamea le 304 uʻamea Ø4.2 * 35mm o le a faʻaaogaina e faʻamau ai le fasi laupapa tautau i luga o le pito i lalo. O le fasi uamea tautau o le a tatau ona togi tutusa, ma o fao o le a faataatia laugatasi ma mausali, ina ia mautinoa ai o le laualuga palapala e mafolafola, o le laina ma le koluma e mama, o le soʻotaga e fufusi, ma o le cornice saʻo. I le iuga, o le aliʻi uaea asiasiga o le a faia.

 news004 news005
2.3 Fausiaina o le susu ma manava manava
Ina ua maeʻa le faʻapipiʻiina o le fasi pepa tautau, siaki pe leai se mea maʻai o loʻo aliali mai i luga ole fasi laupapa faʻamau i luga ole taualuga. Ina ua maeʻa le asiasiga, faataoto le susu susu ma manava manava. O le susu ma manava membrane o le a faataatia i le itu o le vai fasimea i le agavale ma le taumatau, ma o le sooga vae e le tatau ona itiiti ifo ma le 50 mm. O le a tuʻuina mai i lalo i lalo, ma o sooga vae e 50 mm. A o faataatia le susu susu ma manava, o le taualuga tile o le a faapipiiina, ma o le susu ma manava membrane o le a tuʻufaʻatasi.

news006
Polypropylene ma polyphenylene o loʻo faʻaaogaina e pei o le susu ma le manava manava, ma o le PE membrane e faʻaaogaina i le ogatotonu. O le meatotino vevesi o n / 50mm, longitudinal ≥ 180, transverse ≥ 150, elongation% i le maualuga malosi: transverse ma longitudinal ≥ 10, vai permeability o 1000mm, ma e leai se leakage i vai pou mo 2h.

2.4 Faʻamau tile fausia
Mo tile tautau fausiaina, oe lava tipi fao sikuea e faʻaaogaina e faʻamau le tile tautau i luga o le tile fasi pepa faʻatatau i le tile pu tulaga, lua fao o loʻo faʻaaogaina mo fasi taʻitasi, ma 304 uʻamea le faʻovilivili sikuea Ø 4.2 * 35mm o loʻo faʻaaogaina mo tile tautau fao . O le faʻasologa o tautau tile e amata mai i lalo e oʻo i luga. O le ufiufi tile ua faʻapipiʻi ina ua maeʻa ona faʻapipiʻi le pito i lalo laina tile. O le pito i luga tile faʻasolo ma le pito i lalo tile e uiga i le 248mm. O le tile e faʻapipiʻiina ma le tile maʻa mau e aunoa ma le faʻatasiga poʻo le faʻavaivai. I le tulaga o le le laugatasia poʻo le toʻafilemu, o le tile e manaʻomia e lipea pe suia i le taimi. Taitasi laina o tile tile tatau ona i ai i le tutusa laina saʻo. Ina ia mautinoa o le pito o loʻo i le laina tutusa, e tatau ona togafitia atoatoa le node cornice.

news007
O le laina pito i luga e tatau ona ufiufi le va i le va o poloka e lua i le laina pito i lalo, ma le tulaga o le fao tatau ona mafai ona ufiufi le laina lona lua o shingles. O le mea lea, o le laina muamua e masani lava faʻalua-vaega. O se mamao mamao mai le pito i luga o le laina muamua ua faʻasolosolo i le faʻapipiʻiina o le laina lona lua. O le laina lona lua e tatau ona ufiufi le avanoa ma fao pu o le muamua laina o luga shingles. Shingles ma le susuina o loʻo faia i le taimi e tasi, ma isi. O lona uiga, o se vaega o shingles, o se vaega o le susu, ina ia faʻalua susu le a mafua ai leakage mea ofoofogia.

news008
2.5. Faapipiiina o le tile o tuaasi

O le tumutumu tile e faʻapipiʻiina i paga. Muamua, faʻamau le fasi laupapa tautau i luga o le fasi faʻamau ma oe lava tipi faovilivili, fetuunai le tulaga, ma ia mautinoa e leai se fesuiaiga. I le sooga vae o le autu maa ma le tumutumu tile, faataatia ai le lava-pipiʻi susu coiled mea i le itu o le tumutumu. O le mea faʻapipiʻiina o loʻo faʻamau faʻamau faʻamau i le pito autu o le taualuga, ona faʻapipiʻi ai lea o le tumutumu laupapa i itu uma o le tile tautau fasi ma lava tipi faʻovilivili. O le tumutumu tile e tatau ona ufiufi saʻo ma tutusa avanoa.

news009 news010

2.6 Faʻavai talavai
O le tafe alavai (ie alavai) e faʻapipiʻi ma soʻoga sooga. Alumini alavai alavai Komiti Faʻafoe e tatau ona faʻapipiia i le tuʻuga alavai tulaga muamua, ona faʻapipiʻi ai lea o le taualuga tile o le a faʻapipiʻiina. O le mimilo laina alavai o itu malifa e tatau ona motusia. O le tipi laina o le a avea ma ogatotonu laina o le alavai, ma le vavaeina soʻoga o le lilifa faʻatatau o le a togafitia ma kelu. Nisi pupu alavai alavai e faʻapipiʻiina e le soʻoga soʻoga soʻofaʻatasi, ma o le faʻasoʻo faʻatasi e mulimuli ane faʻamau faʻamau faʻamau faʻamau. Afai o le tasi vaega o alavai laupapa e le o lava umi, tele vaega splicing metotia o le a faʻaaogaina, ma le faʻapipiʻiga o le a amata mai le pito i lalo. Pe a vaeluaina, o le pito i luga o le a tatau ona oomiina i luga o le pito i lalo o le alavai alavai ipu, ma o le fesiliaʻi o vaega e lua o le a le itiiti ifo i le 5cm.

news011 news012
2.7. Faapipiiina o eaves pa puipui
Faʻapipiʻiina o le kulisi vaʻa: o le mea valavala na faia i laupapa laupapa faʻapitoa ma mea tutusa e pei o le laupapa laupapa, e gaosi ma faʻapipiʻi e tusa ai ma le tulaga moni o le tulaga. Ua faʻamau i luga o le tautau tile fasi ma le faovilivili avanoa o 300 mm. O le sooga sooga i le va o le laupapa e seamless ma mafolafola.

 news013


Taimi Post: Jun-21-2021